sieraden

Het begin.

Het is begonnen op 10 juni 2015 met een blog. Ik ben een blog begonnen omdat ik in mijn werk niet al mijn creativiteit kwijt kon. Foto’s maken is een hobby en de combinatie met een blog was perfect.  Na ruim 3 jaar heb ik de keuze gemaakt om Frances Falicia uit te breiden naar een online shop. Zelf heb ik jaren in een webshop gewerkt dus ik wist hoe een shop “aan de achterkant” werkt. Wat ik niet wist was hoe je een shop moet bouwen.

En toen…

Na veel research en zelfscholing heb ik mijn blog kunnen ombouwen naar een webshop. Dit klinkt makkelijker dan dat het was. Oh wat heb ik veel struggles en obstakels gehad. Maar het is me gelukt en in oktober 2018 stond ineens de webshop live! Door mezelf nieuwe technieken aan te leren en te lezen over het runnen van een webshop is er intussen zoveel veranderd en mooier geworden. Er is nu zelfs een chatfunctie beschikbaar. Ideaal als je snel een vraag hebt.

Mijn visie.

In de online shop staat BE AMAZING en  BE YOU centraal. Mooie items die je outfit compleet maken en net iets extra’s toevoegen aan jouw style. Met deze gedachte stel ik de collectie aan sieraden en accessoires samen. Naast mijn zoektocht naar mooie sieraden maak ik een gedeelte zelf.

Heel veel shop en lees plezier.

XO Frances Falicia

ps: als je het leuk vindt om af en toe mee te kijken achter de schermen kun je mij volgen op Instagram. Daar plaats ik wekelijks stories. @FrancesFalicia. Volg je liever de webshop dan kan dat op @FrancesFalicia.nl

Sieraden webshop en blog