sieraden goldplated earrings earparty

In deze post vertel ik jullie mijn persoonlijke verhaal.

Mijn verhaal.

Als klein meisje zou ik van mijn tante gaatjes in mijn oren krijgen. Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren. De afspraak was: als we klaar waren met gaatjes schieten en ik heel flink zou zijn, mocht ik daarna een lippenstift uitzoeken. Helaas bleven de gaatjes achterwegen (tja, zo flink was ik blijkbaar niet en ik heb de hele winkel bij elkaar gekrijst). De lippenstift kwam er echter wel. Een knal roze kleur met rode verpakking. Ik weet het nog precies. Als klein meisje wist ik schijnbaar al wat ik wilde. Beter gezegd.. Wat ik NIET wilde….

Het vervolg.

Later kwamen er dan toch de gaatjes. Ik kan me dit niet meer herinneren maar wat ik wel weet is dat ik nog jong was. De jaren gingen voorbij en op de middelbare school waren mijn gaatjes zo goed als dicht gegroeid. Toen leerde ik 2 vriendinnen kennen. Riann en Inge. Riann stond erom bekend dat ze een ster was in gaatjes door prikken. Ik ging met hun mee op stap dus daar hoorden oorbellen bij. In tegenstelling tot mijzelf hadden zij al snel in de gaten dat sieraden een outfit af maken en dat dit er gewoon bij hoort. Dus zo ging het verhaal verder. Met een warme naald werden mijn gaatjes open geprikt en kwamen er dikke oorbellen in te hangen. Waar ik wel 100x in bleef haken met mijn handen en ik dacht dat mijn oorlellen in de fik stonden en op de grond hingen. (ik was immers geen grote oorbellen gewend).

En toen?

Toen bleef ik een tijdje oorbellen gebruiken en had ik een redelijk grote collectie. Ook deze fase duurde niet heel lang. Een paar jaar later was er van mijn collectie niks over. Waar al die oorbellen gebleven zijn? Ik heb werkelijk geen idee….  Ik leerde mijn vriend kennen en hij vroeg mij waarom ik geen sieraden droeg… aaahhh dat vind ik niks zei ik. ” Dat is niks voor mij” . Albert mompelt ” oh wat jammer, het zou je zo mooi staan en ik vind het prachtig”.  Albert wist natuurlijk niets van mijn “niet zo succesvolle sieraden” verhaal.

Het moraal.

Nu, jaren later heb ik het licht gezien. Sieraden horen erbij.  Het voegt iets extra’s toe aan je outfit. Laat jezelf zien en EXPRESS YOURSELF. Toch zijn er nog genoeg mensen die geen sieraden dragen omdat ze niet weten hoe ze sieraden kunnen combineren. (Het probleem wat ik ook jaren heb gehad) Daar wil ik graag verandering in brengen met onze sieraden collectie. De collectie is zorgvuldig samengesteld waarbij EXPRESS YOURSELF centraal staat. Op FrancesFalicia.nl laten we zien wat leuke combinaties zijn en hoe jij onze sieraden kunt gaan dragen.

Om die reden hebben wij ook een Mix&Match collectie samengesteld. Het enige wat je hoeft te doen is uitzoeken wat je zelf het mooist vindt. Het voorwerk is al gedaan want je weet zeker dat alles uit de Wild At Night Mix&Match collection bij elkaar past.

[shopr_shopthepost collection=”wild-at-night-collection” size=”large” show_product_title=”yes” show_product_price=”yes”]

Volgen jullie ons al op Facebook en Instagram? @FrancesFalicia.nl
Ik zou het heel leuk vinden als jullie FrancesFalicia.nl daar komen volgen.

Ook ben ik heel benieuwd naar jullie “sieraden” verhaal. Laat het ons weten in de comments 🙂

See you soon.