Vandaag laten we zien hoe je onze Mix&Match collectie kunt samenstellen.

Nieuw

Als eerste beginnen we met 3 nieuwe items die zijn toegevoegd. Wat zeker niet kon ontbreken in de Wild At Night Collectie is de Ancient Tooth. Daarnaast zijn er ook 2 nieuwe kettingen toegevoegd. Zodat je naast de bedels ook nog eens uit een soort ketting kunt kiezen. De ketting die we hebben toegevoegd is de Smooth Necklace.

[shopr_shopthepost collection=”wild-at-night-collection” size=”large” show_product_title=”yes” show_product_price=”yes”]

How to wear?

Het mooie aan deze collectie is dat je zelf de regie in handen hebt. Je mag volledig zelf bepalen welke combinatie je gaat maken. De onderstaande foto’s kunnen jullie ter inspiratie gebruiken. Wat is jullie favo combo?

Gold plated ketting met ster en pearl bedel

gold plated ster en steen bedel

Kettingen en oorbellen gold plated

Gold Plated ketting met bull en tooth bedel

Onze favoriete combinatie is op dit moment de Bull Pendant met de Ancient Tooth Pendant. Het is extra leuk om de  2 verschillende kettingen de mixen zoals in de foto hierboven is weergegeven. De Star Necklace past eigenlijk overal bij. Doordat de lengte 37cm (+5 verstelbaar) is zal deze ketting nooit te laag vallen.

Nog meer inspiratie

Op ons Instagram account @francesfalicia.nl delen we dagelijks foto’s ter inspiratie. Of je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief.