Stainless Steel – Gold Plated.

Stainless steel is een mooie duurzame materiaal soort. Stainless steel is in de volgende plating beschikbaar goud/zilver/rose plated.  Stainless steel staat erom bekend dat dit niet verkleurt.

925 Sterling Silver – Gold Plated.

Het materiaal sterling silver is net als stainless steel duurzaam en heeft dezelfde eigenschappen. 925 Sterling Silver kan wel donker worden op den duur. Dit kan verholpen worden met een zilverbadje. Vaak ligt de prijs van sterling silver sieraden nog net weer iets hoger als bij stainless steel producten. Ondanks dat 925 sterling silver weer iets duurder is als stainless steel wil dat niet zeggen dat het ook een beter materiaal is. Stainless steel is veel harder.

Materiaal keuze van FrancesFalicia.nl

Bij FrancesFalicia.nl houden we van mooie duurzame materialen. Onze collectie bestaat voornamelijk uit stainless steel sieraden. Kiezen we voor een ander materiaal dan is dit uitgebreid getest door ons team en testpanel. Op deze manier houden wij de kwaliteit van onze producten hoog. Per product staat uitgebreid voor welk materiaal er is gekozen.

We hopen dat je veel plezier zal hebben van je FrancesFalicia sieraad.