Parisienne gouden schakelketting | stainless steel sieraden

Wij bieden jou graag de beste materiaalkeuze in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het liefst kiezen wij voor duurzame materialen. Hierbij is stainless steel een hele goede optie. Wij leggen jou graag uit waarom wij het liefste sieraden van stainless steel dragen.

Waarom is stainless steel een goede keuze?

Stainless steel is sterk, gaat lang mee en vertoont geen verkleuringsverschijnselen. Daarnaast is het materiaal nikkelvrij en zul jij geen allergische reactie vertonen bij het dragen van stainless steel sieraden. Het grootste voordeel is dat het niet zwart wordt zoals dat bij 925 zilver wel het geval is. Natuurlijk is echt zilver ook erg mooi maar heeft onderhoud nodig. Doordat stainless steel een harde materiaal soort is laat de gouden plating niet los en hierdoor heb je minimaal kleurverlies. Kortom, je hebt ontzettend lang plezier van je sieraden.

Een sieraad waar je jaren plezier van kan hebben.

Doordat het grote voordeel van stainless steel is dat de gouden plating minimaal kleur verliest (niet verkleurt). Dit is voor ons ontzettend belangrijk want zo heb jij lang plezier van je sieraad.

Statement oorbellen van stainless steel.

Vaak worden statement oorbellen niet gemaakt van stainless steel. Dit is immers niet nodig omdat je niet gaat douchen slapen en of zwemmen met die oorbellen in…. Knappe meid als je dat wel doet. Wij moeten er in iedergeval niet aan denken om met statement oorbellen in te gaan slapen. Laat dit ook een overweging zijn of je voor statement oorbellen meer geld gaat uitgeven omdat ze stainless steel zijn. Naar onze mening is dit niet nodig omdat je statement oorbellen vaak maar 12 uren nonstop in hebt en daarna gaan ze weer in de kast. Wachtend op de volgende keer dat ze bij je outfit passen.

Overige sieraden.

Nu hebben we het enkel gehad over oorbellen maar natuurlijk zijn er nog meer soorten sieraden. Denk aan kettingen, ringen armbandjes. Hiervoor geldt precies hetzelfde. Stainless steel is wat dat betreft de beste keus. Lees ook onze blogpost over de verzorging van je sieraden.

Bekijk de nieuwe collectie