Wij bieden jou graag de beste materiaalkeuze in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het liefst kiezen wij voor duurzame materialen. Hierbij is stainless steel een hele goede optie. Wij leggen jou graag uit waarom wij het liefste sieraden van stainless steel dragen.

Waarom is stainless steel een goede keuze?

Stainless steel is sterk, gaat lang mee en vertoont geen verkleuringsverschijnselen. Daarnaast is het materiaal nikkelvrij en zul jij geen allergische reactie vertonen bij het dragen van stainless steel sieraden. Het grootste voordeel is dat het niet zwart wordt zoals dat bij 925 zilver wel het geval is. Natuurlijk is echt zilver ook erg mooi maar heeft onderhoud nodig.

Ideaal voor de “luie” mensen.

Dit bedoellen we natuurlijk niet letterlijk…. Bijna iedereen heeft wel een setje oorbellen in die praktisch niet uit gaan. Dus er wordt mee geslapen, gedoucht, gezwommen, noem maar op! Als dit setje van stainless steel is gemaakt dan weet je gewoon dat dit kan en dat de plating heel lang mooi blijft. Natuurlijk zal niemand aanraden om sieraden in te houden tijdens bovengenoemde activiteiten maar kom op…. iedereen doet het toch?! Wij ook (schaam)! Ondanks dat we het niet aanraden. Het is het beste om je sieraden af te doen.

Statement oorbellen van stainless steel.

Vaak worden statement oorbellen niet gemaakt van stainless steel. Dit is immers niet nodig omdat je niet gaat douchen slapen en of zwemmen met die oorbellen in…. Knappe meid als je dat wel doet. Wij moeten er in iedergeval niet aan denken om met statement oorbellen in te gaan slapen. Laat dit ook een overweging zijn of je voor statement oorbellen meer geld gaat uitgeven omdat ze stainless steel zijn. Naar onze mening is dit niet nodig omdat je statement oorbellen vaak maar 12 uren nonstop in hebt en daarna gaan ze weer in de kast. Wachtend op de volgende keer dat ze bij je outfit passen.

Overige sieraden.

Nu hebben we het enkel gehad over oorbellen maar natuurlijk zijn er nog meer soorten sieraden. Denk aan kettingen, ringen armbandjes. Hiervoor geldt precies hetzelfde. Stainless steel is wat dat betreft de beste keus. Lees ook onze blogpost over de verzorging van je sieraden.

Bekijk de nieuwe collectie