Een poncho word al jaren lang gedragen en gaat nooit uit de mode. Elk jaar zie je de poncho terugkomen in diverse kleuren en printjes. Het leek ons leuk om jullie wat style inspiratie te geven.

The Classic.

De klassieke Engelse ruit blijft een nummer 1 poncho die al jaren door vrouwen gedragen wordt. Maar hoe kun je dit stylen? Het mooie van een ruit patroon is dat het zowel klassiek als stoer gedragen kan worden.

Hoe draag je een poncho?

De omslag doek style. Super easy en klassiek. Een nette uitstraling voor zowel buiten als binnen,

Hoe draag je een poncho?

In de casual style combineer je de poncho met een riem voor een vrijetijdse look.

 

Hoe draag je een poncho?
Wat wij fantastisch vinden aan een poncho is het feit dat dit eigenlijk overal bij past en op gedragen kan worden. Je kunt een klassieke ruit heel goed combineren met een gestreept shirt eronder. Dit staat heel speels en geeft je outfit een enorme boost.

 

 

 

Voor extra warmte en om je look wat klassieker te maken kun je ervoor kiezen om de poncho over een jas te dragen.

The Plain Look.

Een andere variant is de effen poncho. Klinkt saai?? Lees dan snel verder want een plain poncho is een absolute musthave voor jouw garderobe.

Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat je niet weet wat je aan moet of dat niks lekker zit. Vaak kiezen vrouwen dan voor zwart. Het enige wat jij hoeft te doen is een poncho te combineren bij jouw black style. Als extraatje kun je ervoor kiezen om een paar mooie oorbellen en of een ketting erbij te dragen.

 

Een fleece chocolade bruine poncho. teddy

Een chocolade bruine poncho is heel goed te combineren bij een zwarte panty met stoere boots erbij.

Hoe draag je een poncho

Stay cozy during the Holidays.

Vergeet zeker niet je poncho mee te nemen als je op vakantie gaat. Wie gaat er met de kerstvakantie en paar dagen weg? Of begint het nieuwe jaar met een wintersport vakantie?

Hoe draag je een poncho
Hoe draag je een poncho

Inspiratie.

Er zijn tal mogelijkheden om dit prachtige item te combineren in jouw style. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Bekijk ons volledige poncho aanbod voor nog meer inspiratie.

Bron: Foto’s zijn van Futsany , Lamariposablog , Fashiontasty , Cuded, Galmeetsglam, Lovestylemindfulness en van FrancesFalicia