Sinds vorige week ligt een gedeelte van onze sieradencollectie bij TOF Concept in Stadskanaal. Deze winkel verkoopt super leuke spulletjes voor in huis maar ook tassen en sieraden.

Waarom TOF Concept?

Toen we voor het eerst bij TOF Concept naar binnen liepen was het gevoel meteen goed. Een mooie winkel met een “warme” uitstraling. De eigenaresse is ontzettend gastvrij. Hierdoor ontstaat een super relaxte vibe en kun je rustig rondkijken. Dit past perfect bij FrancesFalicia. TOF Concept is te vinden aan de Eurostate 5 in Stadskanaal.

De collectie.

We hebben ervoor gekozen om een gedeelte oorbellen, kettingen armbanden en ringen uit de FrancesFalicia collectie bij TOF Concept te plaatsen. Het grootste gedeelte zijn de oorbellen. Over het algemeen is hier het meeste vraag naar. Ben je in de buurt of woon je in de buurt? Neen dan zeker een kijkje. Heb je al gekeken? Laat ons dan in de comments of via social media weten wat je ervan vindt.

Sieraden collectie van Frances Falicia bij TOF Concept