Waarom een vlog?

Je zult vast denken, komt ze ook aan hoor met een weekvlog…. Ik heb een tijdje getwijfeld en toen ik voor mezelf ging opschrijven waarom ik twijfelde kwam ik al heel snel tot de conclusie dat mijn twijfels niet relevant waren. De do’s waren vrij simpel. Het is leuk, ik kan creatief bezig zijn en je kunt zelf bepalen wat je wel/niet laat zien. Wat mij aan het twijfelen bracht waren de reacties van anderen. Bang om een domme reactie te krijgen. Wat eigenlijk onzin is. Toen ik me dat realiseerde heb ik op de knop UPLOADEN gedrukt en nu staat mijn allereerste vlog live.

Weekvlog #1 Werken en een verhuizing voorbereiden.

In de vlog neem ik je mee in mijn werkzaamheden van vorige week. Omdat we bijna gaan verhuizen probeer ik zo veel mogelijk werk voor de webshop af te ronden zodat er ruimte is om te klussen en om daadwerkelijk te gaan verhuizen. De dozen stapelen zich langzaam op in huis en we komen steeds meer ruimte te kort…. Ik realiseer me dat ik toch echt afscheid moet gaan nemen van mijn prachtige appartement. Dus ik probeer nog zo veel mogelijk te genieten van mijn super mooie balkonnetje en de gezellige knusheid. Kijk gezellig met me mee, pak een lekker kopje thee en heel veel kijk plezier.

Kun je de onderstaande video niet zien? klik dan hier.