Vloggen of Instastories

 

Een paar weken geleden ben ik begonnen met vloggen en is de eerste vlog online gekomen. Heel erg leuk om te doen en vooral om de vlog te editen op de computer. Mijn energiepijl stijgt enorm om dit soort leuke content te maken. Sinds een ruime week ben ik ook begonnen met het dagelijks plaatsen van Instagramstories. Iets wat ik ook leuk vind om te doen en te delen.

Keuzes maken.

Maar ik weet dat ik een keuze moet maken want vloggen en Instastories plaatsen is dubbel en voor mijn gevoel niet leuk. Ik heb besloten om niet meer te gaan vloggen, alleen bij speciale gelegenheden die ik graag op camera wil vastleggen. Helaas heb ik dan wel minder te editen achter de computer maar het maken van leuke content blijft, want ik ga naast het maken van Instastories het bloggen weer bij te houden. Dus er komen meer Frances Blogt blogposts aan. (Ja ik weet het…. dit heb ik al eens eerder gezegd)

Blog energie.

Terwijl ik dit type krijg ik helemaal zin om te gaan bloggen en te instastorieen (als dat al een woord is). Op dit moment zit ik bij het Barista Cafe in Groningen. Een hele gezellige leuke plek met super leuk personeel. De aankleding is gezellig en informeel en hierdoor is het huiskamer gehalte groot. En daar hou ik van. Door niet altijd thuis op mijn kantoor te werken krijg ik inspiratie en energie. Voor mij zijn dit hele belangrijke kernwoorden die mij als persoon beter maken en zo lever ik nog beter werk af.

Ik merk dat ik nu nog wel even door kan typen dus ik ga deze blogpost opsplitsen in meerdere blogposts. De volgende blogpost wil ik ingaan op het thuis werken en hoe mij dit bevalt en wat ik doe om zo productief mogelijk te blijven.

Dus voor nu… Hele fijne dag en ik hoop jullie snel weer terug te zien.

XO Frances