Hoe maak je de perfecte oorbellen combinatie?

Het kan soms lastig zijn en we krijgen regelmatig de vraag hoe je een mooie oorbellen combinatie kunt maken. Wat wij dan als eerste willen weten is hoeveel gaatjes jij in je oren hebt zitten.

1 gaatje.

Met 1 gaatje kun je al een hele leuke oorbellen combinatie maken. Denk aan een setje asymmetrische oorbellen of maak zelf een asymmetrisch setje. De tip voor het maken van een asymmetrisch setje is balans. Een kleine oorbel met een juist wat langere oorbel is geweldig. Of kies voor een thema zoals een palmboom/schelpje hartje/sleuteltje zonnetje/maantje. Dit is verschillend maar past toch weer bij elkaar. De balans is goed.

Meerdere gaatjes.

Ook met meerdere gaatjes gaat het om balans en harmonie. Er zijn al heel veel asymmetrische oorbellensetjes samengesteld te koop die je kunt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om van groot naar klein te werken. Niet perse van lang naar kort. Maar werken van groot naar klein is een belangrijke key tip om te onthouden. Wellicht is onze blogpost over Bali Hoops interessant om eens te lezen.

Inspiratie.

Uiteraard hebben we een aantal inspiratie ideeen voor je. Hiermee komen er vast een heleboel leuke ideeen bij je op om te proberen. En dat is ook meteen onze laatste tip… Probeer uit! Wat heb je thuis liggen en kijk gewoon of het leuk lijkt bij jou vorm gezicht en haarstyle. Hieronder laten wij je een aantal leuke opties zien ter inspiratie.

Oorbellen collectie van FrancesFalicia.nl

Gelukkig hebben wij een ruim aanbod waaruit je kunt kiezen en een hele mooie oorbellen combinatie kunt maken.

Nieuwe Collectie

Regelmatig vullen wij onze collectie aan met de nieuwste trends op gebied van sieraden. We zorgen dat onze collectie goed bij elkaar passen. Op die manier kun jij altijd een mooie combinatie maken.

Bekijk de nieuwe collectie

De verzorging van je sieraden.

Wij willen graag dat jij lang plezier hebt van je sieraden. Lees daarom ook onze tips over de verzorging van je sieraden en de voordelen van stainless steel sieraden. We delen leuke weetjes en tips om jouw sieraden goed te verzorgen en onderhouden. De tips zijn toepasbaar op alle sieraden en niet alleen de sieraden van FrancesFalicia.nl