FrancesFalicia.nl is jarig.

Afgelopen weekend heb ik geviert dat FrancesFalicia.nl 1 jaar bestaat. Ik realiseerde me dat de tijd echt voorbij is gevlogen. Ik nam de tijd om terug te denken alle mooie momenten en alle dingen die ik intussen heb bereikt met de webshop. Toen ik dat deed kwam er een trots gevoel naar boven. Iets wat ik nog niet eerder zo sterk heb gevoeld. Daarom heb ik me nu voorgenomen om iets vaker een kleine recap te doen. Want we staat te weinig stil bij alle goede dingen die je bereikt. Dus dat ga ik vanaf nu meer doen! En niet meer stil staan bij de minder leuke dingen. Dat is zonde van de tijd….. Op de dag dat we 1 jaar bestonden heb ik geluncht en geshopt met een vriendin. We hebben een gezellige dag gehad en ik heb mezelf getrakteerd op nieuwe schoenen.

Nieuwe schoenen. Zwarte pumps met witte punten.

Je sale voorraad moet op.

Op dit moment hebben we nog een aantal producten in de sale en vanaf nu is alle sale te shoppen voor minder dan 10 euro. Op een gegeven moment wil je als webshop eigenaar van je sale voorraad af. Ik dus ook. Gelukkig verkoopt de sale mooi door, waarschijnlijk door de hoge korting die er nu op zit. Het moment dat je webshop weer vol zit met allemaal mooie nieuwe producten vind ik toch wel heel erg leuk.

werken in een koffie tentje

Nieuwe voorraad.

De afgelopen dagen heb ik me in de gestort op de zoektocht naar nieuwe producten. Tijdens mijn zoektocht heb ik veel inspiratie op gedaan en heb ik veel nieuws kunnen vinden. Dit zijn de leukste momenten, waar ik veel energie van krijg.

Deze week.

Deze week staat er weer een drukke week op de planning. Een aantal marketing campagnes lopen deze week af en daar ga ik iets nieuws voor opzetten en de nieuwe sieraden moeten gefotografeerd worden.

XO Frances