Bali Hoops zijn de ideale oorbellen voor dagelijks gebruik. Heb je 1 gaatje in je oren dan kun naar eigen smaak een bali hoop dragen. Alle formaten staan mooi. Heb je 2 of meer gaatjes adviseren wij het volgende:

Goud
1 – Heart Edition
2- Bali Hoops Small
3- Bali Studs

Zilver
1- Limited Edition
2- Bali Hoops Small of Bali Hoops Mini
3- Bali Studs of Bali Hoops Mini

Zilver
1- Bali Hoops Medium
2- Bali Hoops Small of Bali Hoops Mini
3- Bali Studs of Bali Hoops Mini

Extra Inspiratie

Je kunt er ook voor kiezen om bij je Bali Hoops de Dot And Chain Oorbellen te dragen. Deze zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Daarnaast vinden wij het erg mooi om naast oorbellen een mooie ketting te dragen. Een combinatie die wij aandragen is de Diamond Heart Ketting en de T-Bar Ketting. Beide zijn verkrijgbaar in het goud en zilver.

L.O.V.E

Wil je een combinatie geïnspireerd op hartjes? Combineer dan onze Bali Hoops Heart Edition met de Love Letters Ketting.

Bali Hoops Heart Edition Combinatie
Shop een bijpassende ketting
Bekijk alle oorbellen
Bekijk alle Bali Hoops