Bali Hoops

Bali Hoops bestaan al jaren en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Kortom, er is voor iedereen wel een passende variant. Wij hebben de collectie dusdanig samengesteld dat dit heel goed is te combineren en te mixen en matchen. Onze Bali Hoops zijn de ideale oorbellen voor dagelijks gebruik. Heb je 1 gaatje in je oren dan kun naar eigen smaak een bali hoop dragen. Alle formaten staan mooi. Heb je 2 of meer gaatjes adviseren wij het volgende:

Goud
1e gaatje – Heart Edition, met zwart steentje, met tijgeroog steentje, Miracle
2e gaatje –  Essential 1.4 of 1.6,  Swirl Maxi,
3e gaatje – Swirl,  Essential 1.0
4e gaatje – Bali Studs, Bali Studs Heaven

Zilver
1e gaatje – Limited Edition,  Miracle,  Medium,
2e gaatje –  Small of  Swirl,
3e gaatje –  Mini, essential 1.0,
4e gaatje – Bali Studs of Bali Studs Heaven,

Mix en match

Uiteraard kun je ook een andere combinatie maken als je dat leuker vindt. Je kunt het helemaal zelf bepalen. Maar vind je het lastig om een keuze te maken Dan zijn de bovenstaande opties gegarandeerd een succes. Je kunt er ook voor kiezen om bij je Bali Hoops de Dot And Chain Oorbellen te dragen. Deze zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Daarnaast vinden wij het erg mooi om naast oorbellen een mooie ketting te dragen. Bijvoorbeeld één van onze vooraf samengestelde ketting trio’s.

Extra inspiratie

Wil je graag meer inspiratie foto’s zien? Op onze Instagram account delen wij dagelijks foto’s met een leuke earparty combinatie. Dus zie jij door de bomen het bos niet meer? Check dan onze Instagram pagina en vind de combinatie die bij je past. @francesfalicia.nl

Bali Hoops Heart Edition Combinatie
Shop een bijpassende ketting
Bekijk alle oorbellen
Bekijk alle Bali Hoops