Welke Bali Hoops combinaties zijn er?

Bali Hoops bestaan al jaren en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Kortom, er is voor iedereen wel een passende variant. Wij hebben de collectie dusdanig samengesteld dat dit heel goed is te combineren en te mixen en matchen. Onze Bali Hoops zijn de ideale oorbellen voor dagelijks gebruik. Heb je 1 gaatje in je oren dan kun naar eigen smaak een bali hoop dragen. Alle formaten kunnen namelijk ook heel goed als gedragen worden met 1 oorgaatje. Bij het samenstellen van de collectie houden we rekening met de materialen die gebruikt zijn en het formaat. De gehele collectie is gemaakt van stainless steel. Want wij houden van duurzame materialen. Daarnaast zorgen we voor een goede mix van goud en zilver. Tevens is er qua formaat ook rekening gehouden met het feit dat je deze goed kunt combineren. Zo hebben we een aantal hoops die iets groter zijn. Dus ideaal voor in je eerste gaatje te dragen. Ook hebben we studs die ideaal zijn om te dragen in je laatste gaatje.

Bali Hoops om te mixen en matchen.

Hieronder zullen we je een aantal tips geven van gegarandeerd leuke combinaties. Natuurlijk kun jij ook zelf een andere soort combinatie maken. Of je kunt ervoor kiezen om de Bali Hoops te combineren met oorbellen uit onze andere collecties. Wat bijvoorbeeld ook leuk is. zijn de Dot And Chain Oorbellen te combineren. Deze zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Daarnaast vinden wij het erg mooi om naast oorbellen een mooie ketting te dragen. Bijvoorbeeld één van onze vooraf samengestelde ketting trio’s.

Earparty balihoops
Shop een bijpassende ketting
Bekijk alle Bali Hoops
Bekijk alle oorbellen

Gegarandeerd leuke combinaties.

Heb jij 2 of meer gaatjes? Weet jij niet zo goed wat wel en niet leuk bij elkaar staat? Hieronder geven we een aantal voorbeelden voor gegarandeerd succes. We laten je zien welke combinaties heel mooi bij elkaar staan. Ook zullen we combinaties maken met oorbellen uit onze andere collectie. De collectie is verkrijgbaar in het goud en zilver.

Extra inspiratie

Wil je graag meer inspiratie foto’s zien? Op onze Instagram account delen wij dagelijks foto’s met een leuke earparty combinatie. Dus zie jij door de bomen het bos niet meer? Check dan onze Instagram pagina en vind de combinatie die bij je past. @francesfalicia.nl

oorbellen | earparty setje
Bali Hoops
Bali Hoops
Earparty
Earparty
Earparty balihoops