Deze actie hebben we gedaan in week 13-2020. Deze actie is intussen gesloten. Klik hier om de update over ons “armbandje voor de zorg” te lezen.

———————————————-

Samen staan we sterk

In tijden zoals deze moeten we extra denken om en aan elkaar. Want samen staan we sterk. Overal om ons heen gebeuren de mooiste initiatieven voor elkaar, je medemens. Wat kunnen wij doen als webshop? Wij doneren deze week namens JOU een “armbandje voor de zorg”. Om mensen een hart onder de riem te steken, want samen staan we sterk!

Een “Armbandje voor de zorg”.

Bij het plaatsen van een bestelling doneren wij namens JOU een armbandje voor de zorg. We hangen een kaartje aan het armbandje met je voorletter en woonplaats. We sparen alle armbandjes op en gaan 1x de deur uit om de armbandjes af te geven bij een zorginstelling/ziekenhuis/verzorgingstehuis in Groningen. (wij sparen de armbandjes op zodat we maar 1x naar buiten hoeven aangezien we zo min mogelijk de deur uit moeten gaan). Dus ik (Frances) ga als ik boodschappen moet doen langs een instelling om dit af te geven. Op ons Instagram account geven we regelmatig een update. Je kunt ons vinden op @FrancesFalicia.nl (Instagram en Facebook)

Hieronder laat ik alvast een aantal van de verschillende soorten armbandjes zien die we namens jou gaan doneren ♡

armbandje voor de zorg

ps: mocht afleveren niet lukken gaan we de armbandjes opsturen.

Terug naar de webshop