Alle armbandjes zijn verzameld.

We hebben de afgelopen dagen alle armbandjes verzameld en bedank kaartjes gemaakt. We zijn blij met al jullie donaties en we hebben intussen de armbandjes weggebracht. Lees hieronder onze Update: Armbandje voor de zorg.

UMCG.

Alle armbandjes zijn gedoneerd aan het UMCG. We hebben hier een korte Instagram story over gemaakt met een update. Deze kun je terugvinden op ons Instagram account @FrancesFalicia.nl onder het kopje B/T scenes. Daar staat de volledige story opgeslagen.

De aflevering.

Mochten er mensen zijn die geen Instagram hebben zal ik hier in het kort vertellen hoe de aflevering van de armbandjes is gegaan. We hebben op internet gevonden dat er in de MartiniPlaza in Groningen een verzamelpunt is geopend voor producten voor het UMCG. Bijvoorbeeld, mondkapjes, handschoentjes enz enz. Ik heb geprobeerd om daar onze doos met armbandjes in te leveren en dat is gelukt. Ik ben geholpen door een hele aardige man die heel graag de doos in ontvangst wilde nemen om af te geven aan de zorgafdeling. Hij vertelde me dat de doos eerst 48 uur in opslag gaat zodat alle eventuele bacteriën dood zijn. Daarna gaat de doos door naar het UMCG. Na de afgifte moest ik mijn naam en mailadres achterlaten. Wellicht krijg ik nog een mail, maar dat is even afwachten.

Bedankt.

Namens de aardige meneer! Hij bedankte mij voor het inleveren. Dus bij deze geef ik dit door aan jullie. BEDANKT voor het doneren van alle armbandjes.

armbandje voor de zorg update