Een ketting met je geboortejaar.

Hoe leuk is het om een ketting te dragen met je eigen geboortejaar? Het is een trend die we al een paar jaar terug zien komen, maar dit jaar echt helemaal hot is. We hebben de jaartallen 1985 t/m 1996. Onze kettingen worden inclusief verjaardagskaart geleverd. Dus het ook nog eens heel erg leuk om een ketting met geboortejaar cadeau te geven.

Een uniek cadeautje.

Doordat wij de geboortejaar kettingen leveren inclusief wenskaart is deze ketting uitermate geschikt om cadeau te geven. Wil jij graag dat wij je cadeautje rechtstreeks verzenden? Noteer dan bij het afleveradres, het adres van de jarige. Je kunt eventueel in de bestelnotities schrijven welke tekst we op het kaartje mogen noteren. Natuurlijk is het ook een heel leuk cadeautje voor jezelf.

Goud en zilver.

De kettingen zijn gemaakt van stainless steel en beschikbaar in het goud en zilver.

Bekijk de ketting in het goud of in het zilver.

Ketting met geboortejaar: Styling tips.

Natuurlijk is het mogelijk om de ketting zonder andere sieraden te dragen. Maar vind jij het leuk om te mixen en matchen en meer sieraden te dragen? Dan hebben we een paar styling tips voor je.

  1. Kijk altijd naar de lengte van de ketting. De ketting met geboortejaar is ca. 38 + 5 cm om te verstellen. Wil je graag met laagjes werken? zorg dan dat je 2e ketting langer is. Je kunt ook voor een kortere versie gaan maar let dan wel op dat je de ketting nog past.
  2. Als je ca 5cm verschil aanhoudt per laagje zit je altijd goed. (korter kan, maar dan wordt het verschil in laagje kleiner)
  3. Wil je graag een persoonlijk advies? Stuur ons dan gerust een mailtje met je wensen dan kunnen wij je nog extra tips geven.

Nieuwste collectie.

Ben je benieuwd naar onze nieuwste collectie? Hieronder een greep uit onze producten.