Een ketting die je energie geeft.

Onze happy quotes collectie geeft je een goed gevoel, power en geeft enorm veel energie. De happy quotes kettingen zijn verkrijgbaar in het goud en zilver en ze zijn gemaakt van stainless steel. Je kunt kiezen uit 6 verschillende quotes die elk weer een eigen “betekenis” hebben. Bijvoorbeeld de ketting “create your own sunshine”, deze ketting heeft voor iedereen weer een andere betekenis. Wil jij iemand een hart onder de riem steken? Dan past deze quote daar ontzettend goed bij. Wil jij iemand vertellen dat je diegene mist? Dan is de quote “You are the pina to my colada” ideaal. Deze kettingen zijn daarom de ideale cadeau tip. De kettingen hebben een dusdanige lengte dat ze mooi boven je t-shirt uit komen.

Maak je eigen combinatie.

Voor een extra dimensie is het leuk om eventueel een 2e laagje te dragen. Ons advies is om dan te kiezen voor een ketting die ietsjes langer is. bijvoorbeeld een ketting van minimaal 40cm. Op die manier kun jij je quote ketting als eerste (kortste) laagje dragen en mixen met een langere ketting. Je kunt hier onze volledige collectie met kettingen bekijken.

Happy quotes kettingen to love….

We weten inmiddels dat deze kettingen enorm populair zijn. Vooral in lastige/moeilijke tijden is het heel erg leuk om een quote ketting cadeau te doen of cadeau te krijgen. Ben jij van plan om een happy quote ketting cadeau te doen? Wellicht is het leuk om er een sieraden giftbox bij te bestellen.

happy quotes kettingen

Happy Quotes Kettingen – goud

Meer info
happy quotes kettingen

Happy Quotes Kettingen – zilver

Meer info
Een uniek cadeautje
Welke happy quote past bij jou?
  • Champagne in the morning
  • Love you to the moon and back
  • Add a little confetti to each day
  • Create your own sunshine
  • Dance like nobody’s watching
  • You are the pina to my colada