Pastel Collectie.

Ja, je hebt het goed gelezen. Ik hoor een bescheiden YAY toen je de titel las…. Het is echt waar. We hebben een mini pastel collectie met pastelkleurige oorbellen. Ik ben zo enthousiast dat ik even niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Waarom pastel? Nou dat is heel simpel, je kunt namelijk super easy je gouden of zilveren earparty extra vrolijk en fleurig maken door een setje pastelkleurige oorbellen eraan toe te voegen. We hebben gekozen voor oorbellen met de volgende pastel kleuren: paars, roze, blauw, geel, groen en wit.

Pastel Vibes
Een fleurige toevoeging aan je earparty
 • Gemaakt van stainless steel.
 • Verkrijgbaar in het goud en zilver.
 • Nikkel vrij.
 • Minimalistisch.
 • Fleurig.
 • PASTELLLLLLLL
Pastel Vibes
Een fleurige toevoeging aan je earparty
 • Gemaakt van stainless steel.
 • Verkrijgbaar in het goud en zilver.
 • Nikkel vrij.
 • Minimalistisch.
 • Fleurig.
 • PASTELLLLLLLL

Onze favoriete pastel combinaties.

De combinaties zijn ook mogelijk om te maken in het zilver.

oorbellen met pastel kleuren

 • Oorbellen met pastel gele ogen.
 • Oorbellen met pastel roze maan.
 • Oorknopjes met gouden kwastje. goud / zilver
 • Bali Studs Heaven. goud / zilver

oorbellen met ronde love bedel

 • Oorbellen met ronde love bede. goud / zilver
 • Oorbellen met pastel roze maan.
 • Oorknopjes met gouden kwastje. goud / zilver
 • Bali Studs Heaven. goud / zilver

oorbellen met pastel paarse ogen

 • Oorbellen met pastel paarse ogen.
 • Oorbellen met pastel witte ster.
 • Oorknopjes met gouden kwastje. goud / zilver
 • Bali Studs Heaven. goud / zilver

Oorbellen collectie.

Onze pastelkleurige oorbellen collectie is gemaakt van stainless steel. Een duurzaame materiaalsoort met nihil kans op verkleuring. Daar houden wij enorm van. Wil jij meer weten over stainless steel sieraden? Lees dan onze andere blogpost waar we je meer vertellen. Hierboven heb je zojuist onze favoriete combinaties gezien met de pastelkleurige oorbellen. Echter zijn er veel meer opties. Wellicht dat jij een veel beter idee hebt dan ons? Hieronder hebben we een groot gedeelte van onze oorbellen collectie voor je uitgestald. Met welke oorbellen ga jij de pastel collectie combineren?