Kettingen

Bij Frances Falicia kiezen wij voor de mooie en duurzame materialen. Graag willen wij je iets meer vertellen over stainless steel kettingen en waarom je bij het kiezen van een nieuwe ketting het beste voor stainless steel kunt kiezen.

Waarom gaan stainless steel kettingen langer mee?

Stainless steel staat erom bekend dat dit niet verkleurt. Dus de zilver/goud kleur hecht heel goed aan stainless steel. Stainless steel is niet afhankelijk van huidzuren wat bij andere materialen wel zo is. Kettingen worden bijna altijd (vooral in de zomer) op de huid gedragen. Om die reden adviseren wij om te kiezen voor stainless steel. Kies je voor bijvoorbeeld voor koper met een goud laagje dan is de kans groot dan na verloop van tijd de goud laag verdwijnt. Bij stainless steel heb je dit “probleem” niet.

Meer voordelen.

Daarnaast is stainless steel duurzaam en sterk. Het gaat lang mee en blijft mooi. Je zal daarom jaren plezier kunnen hebben van stainless steel kettingen. Onze tip is daarom altijd goed te kijken naar het materiaalsoort. Probeer koper te vermijden omdat dit na verloop van tijd zal verkleuren. Weet je niet zeker van wat voor materiaal de sieraden zijn gemaakt? Vraag het aan de shop / webwinkel want ze kunnen je waarschijnlijk meer achtergrond informatie geven. Is het bijvoorbeeld bij ons onduidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Mixen en matchen met stainless steel kettingen.

Vind jij leuk om af en toe kettingen te combineren en een leuke/unieke necklaceparty te maken? Als je altijd voor stainless steel kiest dan weet je dat dit qua kleur goed bij elkaar zal passen. Hetzelfde geldt ook voor oorbellen en andere soorten sieraden. Heb je vragen? Het team van Frances Falicia staat graag voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van een stijlvolle sieraden combinatie die past bij jouw style.

Bekijk onze stainless steel kettingen
Stainless steel oorbellen
Stainless steel Happy Quotes Kettingen