Wat is de minimalistische oorbellen trend op dit moment?

Op dit moment zijn de minimalistische oorbellen met bedel helemaal hot. Wat we veel zien zijn bedeltjes met een kleurtje. Zoals je ook kunt terug zien in de pastel collectie. Daarnaast zien we elk jaar de maan, ster, bliksem en hartjes terug komen. Deze lijken nooit “uit de mode” te raken. Tevens blijven de Bali Hoops ook jaar op jaar een succes. Je kunt deze collectie ook het hele jaar door dragen en wij denken dat daarom de Bali Hoops zo populair blijven.

Wat zijn de style tips?

Een groot voordeel van deze kleinere oorbellen is het feit dat deze heel gemakkelijk te stylen zijn. Daarom blijven dit soort oorbellen ook altijd populair voor dagelijks gebruik. Helemaal leuk is de combinaties die je ermee kunt maken. Deze zijn namelijk oneindig. Wij zien dat eigenlijk alles kan, dus wat voor combinatie je ook maakt met minimalistische oorbellen, het is altijd goed.  Wil je graag een richtlijn? Dan zeggen wij altijd begin met de grootste/langste vooraan en schaal zo af.

Inspiratie foto’s.

Hieronder laten we je graag een aantal opties zien hoe je de leukste earparty combinaties kunt maken.

Opzoek naar meer inspiratie?

Op ons Instagram account plaatsen we dagelijks foto’s om jou te inspireren. We delen leuke earparty tips of laten je zien wat mooie combinaties zijn. Daarnaast houden we je natuurlijk ook op de hoogte als we nieuwe musthaves hebben toegevoegd aan de webshop. Zien we je daar? @FrancesFalicia.nl 

Bekijk alle minimalistische oorbellen