Een jaar vol veranderingen.

We kunnen met z’n allen wel vaststellen dat 2020 een bijzonder jaar is tot nu toe. Waar je “normaal” misschien elk jaar (misschien wel met nationale zussendag) een weekendje weg zou boeken met je zus is dit nu niet mogelijk. Wellicht zijn er wel mogelijkheden maar toch zal het nooit zo zijn als voorgaande jaren. Rekening houdend met diverse factoren en de gezondheid van jezelf en je medemens maakt dit soort uitstapjes een stukje “lastiger”. Wellicht werk jij in de zorg en is er gewoonweg geen tijd om eventjes stil te staan bij nationale zussendag? Iedereen ervaart 2020 weer anders maar dat het een bijzonder jaar is dat zal iedereen met me eens zijn.

Op 30 september 2020 is het Nationale Zussendag.

Hoe leuk is het om je zus/zusje/vriendin/vriendinnen groepje te verrassen tijdens nationale zussendag? 1x per jaar vieren we zussendag! Ook dit jaar hebben we de leukste cadeausetjes om jezelf en je zus mee te verrassen. Bijvoorbeeld een cadeausetje met 2 kettingkjes of armbandjes. Één voor jouw en één voor je bestie/zus.  Gelukkig houden we ook rekening met 3 zusjes/vriendinnen. Hiervoor hebben we de leukste armbandjes met hartjes en sinds kort hebben we ook 3 kettingen met hartjes om te delen.

Een cadeautje met een waardevolle betekenis.

Wil jij graag je familie/vriendinnen bedanken dat ze er altijd voor je zijn? Of is er een andere reden dat jij ze graag wil laten blijken dat je blij met hen bent? Misschien zijn onze zussen/vriendinnen sieraden een leuke optie om cadeau te geven. Indien je wilt kunnen wij je cadeautje ook rechtstreeks opsturen naar de gelukkige. Wil je graag dat wij een tekst op een kaartje schrijven? Dan kun je een korte tekst achterlaten bij de bestelnotities op de afrekenpagina. Wij zorgen dan dat je tekst op een kaartje met je bestelling verzonden wordt.

Bekijk alle zussen/vriendinnen sieraden