Mama ketting goud | moederdag sieraden

Een onvergetelijke moederdag.

Op zondag 9 mei is het moederdag. Een dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Wij geven je graag een aantal tips om er een onvergetelijke dag van te maken.

Begin de dag met een heerlijk ontbijtje. Heb je niet de mogelijkheid om dit langs te brengen? Er zijn gelukkig genoeg bezorg opties die tijdens moederdag een ontbijtje willen bezorgen aan de deur. Daarna is het tijd om langs te gaan met een bosje bloemen of een mooie rode roos. Lukt het niet om langs te gaan? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om je moeder op te bellen om te vragen hoe het ontbijtje heeft gesmaakt.

Als aller laatste verrassing mag ze haar cadeautje open maken. Neem je cadeau me tijdens je bezoek of laat het door de webshop rechtstreeks verzenden naar je moeder met de kanttekening dat ze het pas op 9 mei mag openen. Waar kies jij voor dit jaar? Ontdek onze prachtige collectie met moederdag sieraden.

Een persoonlijk sieraad om cadeau te geven.

Een moederdag sieraad is het meest verkochte en populairste cadeau om te geven op moederdag. Om je te helpen in het maken van een keuze laten wij je graag zien welke moederdag sieraden een succesvolle keuze zijn. Leuk weetje: de sieraden van Frances Falicia zijn ✓ waterproof en ✓ allergeen vrij. Dus geen zorgen dat je moeder uitslag gaat krijgen van jou uitgekozen sieraad. Wil je meer weten over onze materiaal keuze? Lees dan onze blogpost waar je alles vertellen over onze materiaalkeuze.

Moederdag sieraden met giftbox en kaartje.

Wil jij je pakketje graag rechtstreeks naar je moeder laten verzenden? Vul dan bij het afleveradres het adres van je moeder in. Maak er extra leuk feestje van door je sieraad te laten verzenden in een luxe sieraden giftbox en wenskaart.

Ontdek onze speciale moederdag cadeauset.

Elk jaar zorgen wij dat we een speciale cadeauset samenstellen met een aantal moederdag sieraden in 1 pakket. Deze unieke set is enkel rondom moederdag verkrijgbaar en beschikbaar in kleine oplage. Wil je graag meer weten over Frances Falicia? Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer inspiratie en tips.

Bekijk alle moederdag tips