how to wear dubbele oorbel

Long-lasting 100% hypoallergeen  Op werkdagen voor 23.59 uur* besteld = de volgende dag in huis  GRATIS verzending vanaf 40,-

Dubbele oorbel met gekleurde kraaltjes goud | One piece oorbel

Dubbele oorbel | One piece
goud & zilver

SHOP
dubbele oorbel met ster goud | One piece oorbel

Dubbele oorbel | One piece
goud

SHOP

How to wear: dubbele oorbel

Voor het dragen van een dubbele oorbel heb je minimaal twee oorgaatjes per oor nodig.

Een asymmetrische oorbellen combinatie

Met de dubbele oorbel creëer  je gemakkelijk een asymmetrische earparty. De dubbele oorbel is altijd een one piece oorbel. Dit betekent dat de oorbel per stuk geleverd wordt. Om die reden kun je gemakkelijk een asymmetrische look maken.

Een earparty met drie of meer oorgaatjes

Je kunt de dubbele oorbel dragen vanaf twee oorgaatjes per oor. Maar heb je meer dan twee gaatjes? Dan kun je gaan combineren. Draag de oorbel bijvoorbeeld in je 1e en 3e gaatje, 2e en 4e gaatje of 1e en 4e gaatje.

De leukste combinaties

Maar waarmee combineer je de dubbele oorbel? De huggie hoops mini zijn een hele goede keuze. Maar ook de vlinder oorknopjes passen er perfect bij. Je kunt de dubbele oorbel zelfs combineren met de nieuwste Bali Hoops met gestipt patroon. Hieronder zette we de leukste combinaties voor je op een rijtje. Heb je hulp nodig? Stuur ons gerust een mailtje, chat of dm.

Combineer je dubbele oorbel met:

Bekijk alle oorbellen

Long-lasting 100% hypoallergeen
  Op werkdagen* voor 23.59 uur besteld = de volgende dag in huis 

How to wear: dubbele oorbel

Voor het dragen van een dubbele oorbel heb je minimaal twee oorgaatjes per oor nodig.

Een asymmetrische oorbellen combinatie

Met de dubbele oorbel creëer  je gemakkelijk een asymmetrische earparty. De dubbele oorbel is altijd een one piece oorbel. Dit betekent dat de oorbel per stuk geleverd wordt. Om die reden kun je gemakkelijk een asymmetrische look maken.

Een earparty met drie of meer oorgaatjes

Je kunt de dubbele oorbel dragen vanaf twee oorgaatjes per oor. Maar heb je meer dan twee gaatjes? Dan kun je gaan combineren. Draag de oorbel bijvoorbeeld in je 1e en 3e gaatje, 2e en 4e gaatje of 1e en 4e gaatje.

De leukste combinaties

Maar waarmee combineer je de dubbele oorbel? De huggie hoops mini zijn een hele goede keuze. Maar ook de vlinder oorknopjes passen er perfect bij. Je kunt de dubbele oorbel zelfs combineren met de nieuwste Bali Hoops met gestipt patroon. Hieronder zette we de leukste combinaties voor je op een rijtje. Heb je hulp nodig? Stuur ons gerust een mailtje, chat of dm.

Combineer je dubbele oorbel met:

Bekijk alle oorbellen