Herfst collectie sieraden by Frances Falicia
Herfst collectie sieraden by Frances Falicia

Een unieke earparty in een paar stappen

Creëer een unieke earparty met de dubbele oorbel

Bladerend door je favoriete modetijdschrift zie je de modellen pronken met een stijlvolle earparty. Alsof ze moeiteloos een combinatie bij elkaar gezocht hebben met een fantastisch resultaat. Dit kan jij ook! Met de dubbele oorbel heb jij een celebrity look in een handomdraai.

Laat de dubbele oorbel zijn werk doen

Om de dubbele oorbel te dragen heb je minimaal 2 oorgaatjes in je oor nodig. De dubbele oorbel wordt per stuk geleverd. Handig, want hierdoor maak jij een waanzinnige asymmetrische look in no time.

De beste combinaties

Maar waarmee combineer je een dubbele oorbel? Ze zijn heel goed te combineren met oorknopjes, oorpiercings en kleinere oorringen van max 1.2 cm doorsnede. Afhankelijk van het aantal oorgaatjes dat jij hebt.

Feestelijke look

Binnenkort een feestje? Laat je dubbele oorbel stralen door te combineren met oorknopjes of oorringen met zirkonia steentjes.

Elegante look

Een representatieve look om te dragen tijdens een presentatie, sollicitatie of tijdens je kantoorbaan. Ga dan voor minimalistische oorknopjes.

Wild babe

Veel gaatjes in je oor? Ga helemaal los en draag de dubbele oorbel in de gaatjes die het verste uit elkaar liggen. Vul de rest van je oorgaatjes met unieke one piece oorpiercings.