Frances Falicia, waterproof en allergeenvrije sieraden.

Het sieraden merk Frances Falicia is in 2018 opgericht. Ik wist meteen dat mijn merk moest bestaan uit waterproof en allergeenvrije sieraden. Dit is allemaal verleden tijd. Omdat ik best een “gevoelig” persoon ben had ik regelmatig zwerende oorgaatjes. Daarom is het voor mij een must dat alle sieraden in mijn merk waterproof en allergeenvrij moeten zijn. Daarnaast wilde ik geen verkleurende sieraden meer. Hiermee bedoel ik sieraden die zwarte/groene vlekken achterlaten op je huid. Ik lanceerde mijn eerste collectie stainless steel  sieraden halverwege 2019. Vanaf dat moment maakte ik met mijn bedrijf grote stappen.

“Good things come in small packages” 

In 2 jaar tijd is mijn bedrijf uitgegroeid tot een stijlvol sieraden label met een hoog percentage terugkerende klanten. Voor mij een teken, dat er net als ik meer mensen helemaal klaar zijn met sieraden die na 2 maanden lelijk worden.

Ik liet mijn merk in 2020 registeren bij het merkenregister en lanceerde ik in dat zelfde jaar de eerste sieraden geproduceerd vanuit mijn eigen label. Tevens verhuisde ik met mijn webshop naar een grote loods in de buurt. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om pakketjes nog sneller bij jou te bezorgen.

Daarnaast ben ik trots op het feit dat we een webwinkelkeurmerk hebben voor extra veiligheid voor mijn klanten. Sinds april 2021 zet FrancesFalicia.nl zich in voor schoon (drink)water in ontwikkelingslanden. Per bestelling doneren we honderd liter schoon (drink)water aan ontwikkelingslanden.

Bedankt voor jouw support.

Toen ik begon met het ontwerpen van de website en het realiseren van mijn visie had ik niet kunnen denken dat Frances Falicia zou uitgroeien tot waar we nu staan. Een uniek sieraden merk gespecialiseerd in waterproof en allergeenvrije sieraden, een keurmerk en tevreden klanten. Hiervoor moet ik jou bedanken. Want zonder jou had Frances Falicia nooit zo succesvol kunnen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in mij, het team en de producten.”

Frances Falicia is ontstaan uit passie en de drang om altijd te blijven ontwikkelen. De mogelijkheden zijn oneindig…..

Liefs,

Frances (en team)