Frances Falicia.

Het merk Frances Falicia is in 2018 opgericht. Kleinschalig, met passie en liefde voor mode. In onze visie sta JIJ centraal. Als klant maar ook als persoon. Extraordinary, beautiful & unique. Duurzame en tijdloze sieraden om elke dag te dragen. Onze collecties sluiten nauw op elkaar aan. Dit geeft jou de mogelijkheid om je eigen unieke sieraden combinatie te maken. Sieraden met een verhaal…. Jouw verhaal.

“Good things come in small packages” 

In 2 jaar tijd is Frances Falicia uitgegroeid tot een stijlvol en elegant sieraden label met in 2020 de kick off van de eerste geproduceerde sieraden vanuit eigen label (Frances Falicia is een geregistreerd sieraden merk). Daarnaast mogen we trots zijn op ons webwinkelkeurmerk en geven we de klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Note van Frances voor jou.

Toen ik begon met het ontwerpen van de website had ik niet kunnen denken dat Frances Falicia zou uitgroeien tot waar we nu staan. Een uniek sieraden merk, met keurmerk en tevreden klanten. Hiervoor moet ik jou bedanken. Want zonder jou had Frances Falicia nooit zo succesvol kunnen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in ons, het team en de producten.

Frances Falicia is ontstaan uit passie en liefde voor mode en de drang om altijd te blijven ontwikkelen. De mogelijkheden zijn oneindig…..

Liefs,

Team Frances Falicia