Cadeautips vrouw
Cadeautips voor mama
Cadeausetjes
Originele cadeaus
Zussen en vriendinnen cadeautjes
Bedelcollectie

Ontdek onze cadeautips voor haar.

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van sieraden weet het team van Frances Falicia heel goed wat in de smaak valt. Om jou op weg te helpen bij het vinden van je ultieme cadeautje hebben we onze cadeautips voor haar onderverdeeld in een aantal categorieën. Dit maakt je zoektocht een stuk gemakkelijker.

Voor wie zoek jij een cadeautje?

Is er iemand jarig? Moederdag, sinterklaas, kerst of wil jij zomaar iemand verrassen? Voor elke situatie hebben wij de ultieme cadeautips voor je samengesteld. Om je cadeautje extra speciaal te maken kun je ervoor kiezen om onze sieraden giftbox erbij te bestellen.

De persoonlijke service van Frances Falicia.

Heb je advies nodig? Dan staat ons team met specialisten voor je klaar. Via onze contactpagina staan alle opties om ons te bereiken. Natuurlijk is retourneren ook mogelijk. Dus geen zorgen als je cadeautje niet in de smaak valt. Al kunnen wij ons dit bijna niet voorstellen. Daarnaast is het mogelijk om je cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige te verzenden. In de bestelnotities op de afrekenpagina kun je een korte tekst noteren. Wij zullen deze tekst op een kaartje schrijven en bij je bestelling doen. Voor inspirerende foto’s en nieuwtjes kun je ons volgen op Instagram en Facebook

dames sieraden
Mama ketting zilver
brede ring | dames ring