De betekenis achter jouw edelstenen sieraad

Gemstones

Ontdek de werking en betekenis

Rode Aventurijn armband | Edelsteen armband | 8 mm | Sieraden By Frances Falicia
Edelsteen armband | Kralen armband | By Frances Falicia | Tijgeroog armband kralen
De betekenis van

Edelstenen sieraden

Iedere steen heeft weer een andere betekenis en werking. Met zo'n grote hoeveelheid aan stenen is het belangrijk om te luisteren naar je intuïtie bij het kiezen van een edelsteen. Kies een steen die aansluit bij jouw persoonlijke doelen en behoeften.

Geef een gemstone bracelet cadeau

Cadeausetjes

Er zijn ontzettend veel verschillende steensoorten met elk hun eigen werking en betekenis. Maar hoe kies je een steen die bij je past? Het is belangrijk om te luisteren naar je gevoel, kies een steen die het beste past bij je persoonlijke doelen en behoeften. 

Naast het kopen van edelstenen sieraden voor jezelf is het ook ontzettend leuk om ze cadeau te geven. Want naast een mooie aanvulling aan iemands armcandy heeft je cadeautje een speciale betekenis. Kijk naar de behoefte van diegene en kies een passende gemstone uit. 

Om het overzichtelijk te houden beschrijven we enkel de edelstenen die wij gebruiken in onze sieraden. 

Citrien

Citrine geeft energie aan elk niveau van het leven. Het trekt rijkdom, welvaart en succes aan. Verhoogt zelfrespect en zelfvertrouwen. Bevordert motivatie, activeert creativiteit en moedigt zelfexpressie aan. Laat negatieve eigenschappen, depressie, angsten en fobieën los.

Zonnesteen

Een steen van geluk en goede fortuin. Zonnesteen zuivert en vitaliseert alle chakra's. Het verhoogt intuïtie en laat de echte zelf gelukkig doorschijnen. Het werkt als een antidepressivum. Verhoogt zelfrespect en zelfvertrouwen. Moedigt optimisme en enthousiasme aan. Stimuleert zelfhelende krachten.

Amazoniet

Een rustgevende steen. Amazoniet kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en helpt bij het behouden van optimale gezondheid. Het verzacht emotioneel trauma, verlicht zorgen en angst. Verdrijft negatieve energie en helpt bij het manifesteren van liefde. Amazoniet helpt je om beide kanten van een probleem of verschillende standpunten te zien.

Tijgeroog

Een beschermende steen. Tijgeroog kan ook geluk brengen aan de drager. Het heeft de kracht om je geest focus te geven op bepaalde zaken, mentale helderheid te bevorderen en ons te helpen problemen objectief op te lossen en vrij van emoties te zijn. Tijgeroog stabiliseert stemmingswisselingen en bevordert wilskracht, doelgerichtheid, moed en zelfvertrouwen en verlicht spanning.

Labradoriet

Een steen van transformatie. Labradoriet is een nuttige metgezel tijdens verandering. Het balanceert en beschermt de aura. Verhoogt het bewustzijn en aardt spirituele energieën. Uitstekend voor het versterken van intuïtie. Het stimuleert de verbeelding en kalmeert een overactieve geest. Ontwikkelt enthousiasme en nieuwe ideeën.

 Rozenkwarts

De steen van de liefde. Rozenkwarts herstelt vertrouwen en harmonie in relaties en moedigt onvoorwaardelijke liefde aan. Het zuivert en opent het hart om liefde, zelfliefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen. Het stimuleert zelfvergeving en acceptatie.

 Amethist

Een krachtige en beschermende steen. Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel. Het verlicht stress en spanning, verzacht prikkelbaarheid en balanceert stemmingswisselingen. Verdrijft woede, razernij, angst en spanning. Verlicht droefheid en verdriet en lost negativiteit op. Amethist activeert spiritueel bewustzijn, opent intuïtie en verbetert paranormale vermogens.

 Zwarte obsidiaan 

De zwarte obsidiaan steen heeft een hoog beschermingsgehalte. De steen blokkeert en absorbeert negatieve energie. Obsidiaan vormt een schild tegen negativiteit. Stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht. Helpt bij het loslaten van het verleden. 

Topaas

Topaas heeft over het algemeen een rustgevende werking. Het helpt je om je eigen weg te vinden en te vertrouwen op je eigen kennis/wijsheid. Topaas brengt emoties in balans, vermindert stemmingswisselingen,  laat je helder denken en geeft creativiteit. 

Rode aventurijn

Aventurijn geeft een gevoel van rust en heeft een kalmerende en beschermende werking. Daarnaast beschermt aventurijn je tegen negatieve invloeden vanuit de omgeving zoals vervuiling en electromagnetische straling. Naast al deze algemene eigenschappen heeft de rode aventurijn een positieve werking op je vitaliteit.