Waterproof Sieraden

Essentials Collectie

Bali Hoops Essential | Oorringen | Stainless steel oorbellen | By Frances Falicia
Bali Hoops Essential | Oorringen | Stainless steel oorbellen | By Frances Falicia

Eternal vs Essential hoops

Gemaakt om te combineren. Mix de Eternal Hoops met de Essential Hoops en je zult zien dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke stijl of een modetijger die altijd on fleek de deur uit stapt, de zoektocht naar jouw perfecte sieraad kan een behoorlijke uitdaging zijn. Maar je zoektocht eindigt hier, bij onze Essentials Collectie. Deze collectie heeft alles wat jij nodig hebt om moeiteloos een vleugje elegantie toe te voegen aan je outfit.

Stijlvol en tijdloos is perfectie

De Essentials Collectie bevat alle essentiële sieraden die jouw dagelijkse routine een stuk gemakkelijker maken. Met één (of meerdere) essentials is jouw look altijd stralend en on fleek. Kortom, met deze tijdloze items scoor jij iedere dag!

Eindeloze combinatiemogelijkheden

De kracht van de Essentials collectie ligt in de veelzijdigheid. Heb jij een formele dag voor de boeg, een sport sessie of een casual diner met vrienden? Alle sieraden zijn een perfecte match, wat je dag ook mag brengen. 

Duurzame keuze

Omdat je de Essentials Collectie vaak gaat dragen staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Sieraden die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Dan zit je By Frances Falicia op de juist plek. Waterproof en non tarnish sieraden. Bovendien zijn ze ook hypoallergeen. 

De Essentials Collectie is een inspiratie voor jouw dagelijkse perfectie en scheelt jouw tijd in de ochtend. Bekijk de hele Essentials Sieraden Collectie