Luna ketting

Ketting met gravure

Een cadeau met persoonlijke touch

Bali Hoops Essential | Oorringen | Stainless steel oorbellen | By Frances Falicia
Luna Ketting | Maan Ster Ketting | Frances Falicia | Stainless steel sieraden
Een geweldig cadeautje

No.1 cadeautip

Wist je dat de Luna ketting met gravure enorm geliefd is als cadeau-optie? Voor Moederdag is dit echt een van de meest gewaardeerde geschenken om te geven.

Minimaal 1 en maximaal 4

Kies je letters

Geef je sieraad een extra dimensie en voeg een gravering toe. Een gepersonaliseerd sieraad zijn één van de mooiste cadeaus om te geven en te krijgen. 

Graveren: hoe werkt het?

Na ruim 8 maanden hebben we de perfecte combinatie gevonden. De Luna ketting wordt gegraveerd door een lokale graveerder uit Groningen. De achterkant van de Luna ketting kun je laten graveren met maximaal 4 letters. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst gaan wij aan de slag. De graveerder heeft een mal gemaakt waar de ketting in ligt, en wordt gemakkelijk het midden bepaald. Nadat je hebt besteld duurt het ongeveer 4-7 werkdagen voordat we je ketting gaan verzenden. 

Een gepersonaliseerde Luna ketting

Omdat de Luna ketting onze meest gedragen en meest populaire ketting is hebben we voor haar gekozen. Daarnaast heeft ze een perfecte ronde bedel waarop de gravering fantastisch tot haar recht komt. 

Graveer ideetjes

We hebben inmiddels een heleboel kettingen mogen graveren en dit is een greep uit de letters en het verhaal erachter. Zo liet Nicole een ketting graveren met alle voorletters van haar gezinsleden inclusief hond. Simone gaf de ketting cadeau aan haar vriendin die net moeder is geworden. Achterop de ketting liet ze de voorletters van haar kinderen graveren. Dewi bestelde de ketting met haar eigen initialen en die van haar partner. Ook Marieke en Wendy bestelden de ketting met de voorletters van hun gezinsleden. Als laatste bestelde Janneke de ketting als verjaardagscadeau voor een van haar beste vriendinnen. 

Wanneer is de graveeroptie beschikbaar?

We hebben op bepaalde momenten de graveeroptie beschikbaar. Is de graveeroptie niet beschikbaar? Vul je naam en mailadres in op het formulier die je erbij ziet staan dan krijg je van ons een melding. Tevens zullen we in onze nieuwsbrief ook updates geven over de beschikbaarheid. 

Als laatste geven we je graag deze tip, inventariseer alvast voor wie je een gegraveerde ketting wilt bestellen zodat je niet "te laat" bent. Heb je specifieke wensen mag je ons altijd een mailtje sturen.