Sla jij liever niet de plank mis en wil jij altijd on trend de deur uit? Check dan zeker deze sieradentrends want die gaan we het hele jaar nog veel terug zien.

De vijf pijlers van 2023

Betekent dit dat jij je huidige sieraden stash aan de kant moet schuiven? Nee zeker niet. Combineren is key! Voeg gemakkelijk de nieuwste trends toe aan je huidige stash zodat jij alles kunt blijven dragen.

Oversized

Ja, je leest het goed. Het fenomeen statement oorbellen heeft plaatsgemaakt voor oversized. Oversized oorbellen zijn de nieuwe statement oorbellen. Maar wat is het verschil? Daar kan ik heel kort over zijn, namelijk helemaal niks. En wat is er in 2023 anders? De hoops zijn niet alleen groter, maar ook breder. Daarnaast is oversized het nieuwe normaal. Het kan en mag de hele dag.

Flower power en kleur

Dol op bloemen? Dan is dit absoluut jouw jaar. Want bloemen horen thuis in de sieradentrends van dit jaar. Denk aan klavertje vier oorbellen, blad oorbellen maar ook kleurrijke bloemen. Het liefst oversized.

Punk

Bold en gedurfd. Het hangt tussen minimalistisch en oversized in met een ruw randje.

Parels

"Pearls are a girl's best friend. Pearls are forever." Diamanten maken plaats voor parels.

Hartjes

De hartjes mogen in 2023 niet ontbreken. Die blijven populair. Het zijn een soort uggs onder de sieraden. De hartjes sieraden blijven keer op keer je hart veroveren.

Mix huidige trends met nieuwe sieradentrends

Zonde om je huidige sieraden collectie niet meer te dragen? Mix en match je huidige sieradenstash met iets nieuws. Altijd on trend en stijlvol op je eigen manier.

Statement vs oversized

Je hebt ze vast wel liggen, statement oorbellen. Dit gaan ook dit jaar prima mee onder de trend oversized oorbellen. Dus haal die joekels maar uit je sieradendoos.

Minimalistisch vs parels

Zoetwaterparels zien we veel voorbij komen en kunnen zeer goed gecombineerd worden met jouw minimalistische sieraden die je al in je collectie hebt liggen.

Hartjes vs nog meer hartjes

Je houdt ervan of niet... Hartjes zijn al jaren een trend en blijven de komende jaren terugkomen. Je ziet ze terugkomen in oversized oorbellen maar ook in vriendschapsarmbandjes.

Kortom, in sieradenland kan en mag alles en met een kleine toevoeging is je huidige sieraden collectie weer volledig up te date. Op Instagram en Facebook delen we wekelijks nieuwe sieradentrends en combineren we huidige collecties met nieuwe sieraden.