Een perfect valentijnscadeau

Een klein valentijnscadeautje verstopt in haar handtas. Wanneer zal ze het cadeautje vinden? Een echte verrassing voor je loved one.

Het ideale valentijnscadeau voor haar

Het ideale valentijnscadeau is simpel. Je cadeau is persoonlijk, betekenisvol en mooi verpakt.

Een persoonlijk en betekenisvol cadeau

Vrouwen houden van persoonlijke cadeautjes, mooie spullen waar ze een betekenis aan kunnen hangen. Hierbij kun je denken aan een bedelketting met twee sterrenbeeld hangers. Jouw sterrenbeeld en haar sterrenbeeld. Of misschien het sterrenbeeld van jullie kindje. Maar we mogen de birth flower ketting zeker niet vergeten. Dit is het meest populaire cadeau onder de vrouwen. Welke bloem is voor haar belangrijk? Kies een bloem die bij haar past zodat ze haar persoonlijke verhaal dichtbij kan dragen.

De beste gift wrapping

Wat vaak vergeten wordt is de verpakking. Ook niet geheel onbelangrijk. Zorg daarom dat je een giftbox toevoegt aan je winkelmandje voor het ultieme unboxing moment.

Dit jaar heb jij geen stress bij het kiezen van een valentijnscadeau

Geen stress, want onderstaande cadeaus zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook persoonlijk en betekenisvol. Een gegarandeerd geslaagd cadeau voor je vrouw of vriendin.

Valentijnscadeau checklist

✓ Betekenisvol en persoonlijk cadeau
✓ Sieraden giftbox voor de ultieme cadeau experience
✓ Een blije vriendin/vrouw
✓ Geen keuzestress voor jou
✓ Makkelijk retourneren
✓ Snelle levering en zeer prettige klantenservice

Laatste redmiddel: sieraden cadeaubon

Een gegarandeerd succes is de sieraden giftcard. Binnen enkele minuten geregeld met mooie PDF in je mailbox om uit te printen. Je card kun je personaliseren door zelf een foto te kiezen en een tekst te uploaden.