Voor elke bestelling doneert Frances Falicia 100 liter schoon water aan ontwikkelingslanden.

Schoon drinkwater

Sinds april 2021 zet Frances Falicia zich in voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Ik (Frances) ben van mening dat een betere wereld begint bij jezelf en dat alle kleine beetjes helpen. Daarom wilde ik ook graag met mijn webshop het spreekwoordelijke steentje bijdragen.

Per bestelling doneert Frances Falicia 100 liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. Dit doe ik via de organisatie Made Blue. Made blue kiest voor landen met een permanente waterschaarste en een redelijk stabiele politieke situatie. Hierdoor weet deze organisatie dat ze iets toevoegen en dat de kans het grootst is dat het een blijvend effect zal hebben. Meer informatie over de waterprojecten van Made Blue zijn terug te vinden op hun website.

Alle kleine beetjes helpen

Vaker wandelen en fietsen naar het werk. Een dag in de week geen vlees en vis. Geef je plantjes water met bijvoorbeeld gebruikt water waar je je eitjes in hebt gekookt. 1 minuut korter douchen. De kraan uit tijdens het tandenpoetsen of af en toe biologische producten kopen. Graag spoor ik iedereen aan om IETS te doen voor een betere wereld. Een kleine aanpassing wat voor jou goed toepasbaar is in het dagelijks leven. Heb jij hier al eens over nagedacht?