We vertellen je graag meer over de verzorging van je sieraden zodat jij optimaal van je sieraad kunt genieten. De sieraden van Frances Falicia hebben een stainless steel basis. Een mooie bijkomstigheid is dat stainless steel niet heel veel verzorging nodig heeft. Desondanks kunnen ze wel een beetje extra liefde gebruiken.

Lees alle ins en outs over stainless steel sieraden.

Geef je sieraden extra liefde met deze tips

Zoals aangegeven is je sieraad waterproof maar niet altijd hufterproof. Dit is de reden dat we je graag iets meer vertellen over de verzorging van je sieraden. Een beetje extra care tijdens het sporten en slapen kan geen kwaad. Het zou zonde zijn als je ergens aan blijft haken. Hoe beter jij voor je sieraad zorgt hoe langer jij er plezier van zal hebben.

  • Draag geen sieraden tijdens het sporten, slapen, douchen of zwemmen.
  • Vermijd chemische vloeistoffen zoals alcohol, nagellakremover, schoonmaakmiddelen enz..
  • Bewaar je sieraden op een droge donkere plek. Bij voorkeur in de meegeleverde pouch of doosje.
  • Mocht je je sieraden niet dragen is het verstandig deze met de sluiting dicht te bewaren zodat ze niet in de war raken.

De sieraden met natuursteen/kralen/zoetwaterparels houden niet van water. Geef ze ook extra aandacht en liefde met onze bovenstaande verzorgingstips.

Heel veel plezier met je Frances Falicia Sieraad. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@francesfalicia.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram voor je dagelijkse sieraden inspiratie en tips en tricks.