De nieuwste hit in fashionland

Timeless

De "IT" oorbellen van 2024

Sliced teardrop oorbellen | Drop earrings | Sieraden By Frances Falicia
sliced teardrop oorbellen | Sieraden By Frances Falicia
2024 musthave

Chunky VS Sliced

De teardrop vorm is een blijvende trend. Wij noemen dit een tijdloze trend omdat ze inmiddels hun plekje in fashionland hebben veroverd. Voor welke versie ga jij?

Maak van je outfit een statement

Statement piece

Een boost voor jou en je outft

Teardrop oorbellen zijn niet meer weg te denken uit de wereld van sieraden. Van trend zijn ze uitgegroeid tot een heus fashion icoon. Maar welke verschillende soorten teardrop oorbellen zijn er allemaal?

Chunky teardrop oorbellen

Deze variant is bekend bij velen dankzij het modehuis Bottega Veneta. Een briljant ontwerp waar veel beroemdheden mee schitteren, waaronder Hailey Bieber en Kendall Jenner. Ook zien we verschillende TikTok-sterren stralen met chunky teardrop oorbellen.

Mini teardrop oorbellen

De mini teardrop oorbellen hebben meer de vorm van een waterdruppel en zijn aanzienlijk kleiner. Dit maakt de teardrop oorbellen minder opvallend maar net zo stijlvol. Deze versie is zeer geschikt om dagelijks te dragen, en je zou er zelfs mee kunnen slapen.

Sliced teardrop oorbellen

Als laatste hebben we de sliced teardrop oorbellen. Dit ontwerp geeft de oorbellen een luchtige en minder massieve uitstraling. Ideaal voor liefhebbers van statement oorbellen die de chunky teardrop oorbellen net iets "te veel" vinden.