Summer Seashells

Shell Yeah

If you need me? Call me on my shell

Paradise Palms | Dubbele oorbel met palmboom | one piece oorbel | stainless steel oorbellen By Frances Falicia
Life is just better with...

Paradise Palms

Een zomer zonder palmbomen is geen zomer... Dus hang die palmbomen nu in huis ehh in je oren.

Escape your routine

White Sandy Pearls

Met de zomer in het vooruitzicht wordt onze social media feed langzaam gevuld met beelden van zonovergoten stranden, palmbomen, zomerse drankjes op het terras en prachtige uitzichten. 

En de beste manier om deze zomerse vibes te omarmen is het dragen van de perfecte zomerse sieraden. Van subtiele pareltjes tot schattige schelpjes en palmbomen. 

Palmbomen in je oren

Hoe zomers wil je het hebben? Palmbomen staan voor zonnig weer en alle andere zomerse taferelen. Daarom horen de palmbomen thuis in je zomer sieraden stash. Maak je look extra fleurig door palmbomen te combineren met kleurrijke oorknopjes, kettingen en een mooie armbandenset

Schelpjes om je hals

Bij palmbomen in je oren horen natuurlijk schelpjes om je hals. Niets is leuker dan verschillende vormen schelpen te combineren tot één geweldige kettingcombinatie. Schelpjes zijn het symbool van de zee en doet ons denken aan strandwandelingen bij zonsondergang en om niet te vergeten hebben schelpjes kettingen de magie van de zeemeerminnen om zich heen. Vergeet vooral niet om er een ketting met fleurige kraaltjes of parels bij te combineren. 

Vergeet de parels niet

We hebben het net al eventjes genoemd. De parels mogen we deze zomer zeker niet vergeten. Want naast het feit dat parels hun comeback hebben gemaakt in 2024 zijn ze tijdens de zomermaanden nog populairder. Hun subtiele glans doet ons denken aan de schittering van de zee en de parelwitte stranden.