Het kiezen van de juiste bedeltjes

Het leuke van zelf je bedeltjes uitkiezen is het feit dat alles kan en alles mag. Want jij personaliseert immers je eigen ketting naar eigen smaak. Omdat wij het heel erg belangrijk vinden dat jouw bedelketting persoonlijk is en past bij jouw style, hebben we diverse opties. Bijvoorbeeld een sterrenbeeld hanger. Je kunt ervoor kiezen om je eigen sterrenbeeld aan je ketting te hangen of juist die van je partner/kinderen of van iemand anders die je lief hebt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een tekstbedeltje erbij te plaatsen. LOVE, MOM of, SISTERS. Als finishing touch hebben een aantal fantasie hangertjes. Zwarte kraaltjes, bolletjes en een prachtige parel. Het enige wat wij belangrijk vinden en wat tevens onze NO 1 tip, is het houden van afstand tussen je hangers. Voor een speels effect is het leuk om de afstand niet steeds hetzelfde te houden.

Personaliseer je ketting en armband met een hanger

Hoe leuk is het om je ketting en armband een persoonlijke touch te geven? Onze bedeltjes zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij het handige slotje. Doordat wij een slotje aan onze bedeltjes hebben bevestigd kun jij hierdoor gemakkelijk bedeltjes wisselen/verwijderen. Bij Frances Falicia hebben we een aantal kettingen en armbandjes in de collectie zitten die geweldig zijn om te combineren met bedeltjes en tegelijk ook prachtig zijn om zonder bedeltjes te dragen. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien.

Onze favoriete kettingen en armbanden om bedeltjes mee te combineren

Uiteraard hebben wij een aantal favorieten waar onze hangers geweldig mee zijn te combineren. Onze favorieten hebben ij toegevoegd aan de bedelcollectie. Klik hier om alle bedeltjes en bijpassende kettingen/armbanden te bekijken. Draag jij al één van onze hangers aan je ketting? Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar jouw gepersonaliseerde sieraad. Vind je het leuk om ons te inspireren? Deel dan je foto's met ons op Instagram en Facebook. Je kunt ons taggen of de hashtag #FrancesFalicia gebruiken.