Cadeautips

Valentijnsdag

De mooiste cadeaus van 2024

Luna Ketting | Maan Ster Ketting | Frances Falicia | Stainless steel sieraden
Luna Ketting | Maan Ster Ketting | Frances Falicia | Stainless steel sieraden
Beschikbaar t/m zondag 4 februari

Geef een gegraveerde Luna ketting cadeau

Een cadeau dat op maat gemaakt is, draagt niet alleen waarde en betekenis met zich mee, maar vormt ook een blijvende herinnering. Overweeg om een halsketting te schenken met een persoonlijke gravure.

Een bloem die bij haar past

Geboortebloem

Binnenkort is het Valentijnsdag. De dag van liefde en romantiek. Maar niet alleen liefde tussen liefdespartners maar ook vriendschappen mag je niet vergeten tijdens Valentijnsdag. Echter noemen de Amerikanen dit dan Galentine's Day. Maar wat geef je cadeau? Dit zijn de beste cadeautips om je geliefde of beste vriendin mee te verrassen. 

Geef een gepersonaliseerde ketting cadeau

Speciaal voor Valentijnsdag kun jij de populaire Luna Ketting laten graveren. Een gegraveerde ketting is een prachtig cadeau waar veel liefde en emotie in zit. Graveer de letters van jullie samen, haar kind(eren), of haar eigen initialen. De gegraveerde Luna ketting is onze nummer 1 cadeautip op tijdens Valentijnsdag te geven. 

Hartvormige sieraden: een tijdloos symbool van de liefde

Wil jij liever een ander soort sieraad cadeau geven tijdens Valentijnsdag? Sieraden in de vorm van een hartje raken nooit uit de mode en dragen een diepe betekenis met zich mee. Liefde voor jezelf en voor elkaar. 

Verzilver een herinnering met een geboortebloem

De maand waarin jullie elkaar hebben ontmoet, de maand waarin jullie kindje is geboren of haar eigen geboortemaand. Laat een bloem symbool staan voor een mooi moment uit jullie leven. > bekijk geboortebloem ketting

Vertel haar verhaal met een bedelketting

Een bedelketting met bedels. Elke bedel vertelt een ander verhaal en draagt een andere herinnering met zich mee. Wat wordt de eerste bedel? Kies een zodiac bedeltje uit van een maand die voor jullie speciaal is. 

Single op Valentijnsdag?

Ga decadent uit eten met je vriendinnen. Gooi je haar los en hang jezelf vol met feestelijke sieraden. Stap na het dineren een luxe bar binnen en geniet van deze dag in stijl.