Welke bloem past bij jou?

Birth Flower

Geboortebloem ketting | Birth flower ketting | Frances Falicia
Geboortebloem Ketting | Birth Flower Necklace | Frances Falicia

Welke geboortebloem ketting past bij jou?

Draag jij graag je eigen geboortebloem om je nek of kies jij voor een maand waar jij een speciale herinnering bij hebt?

Een sieraad met betekenis

De cadeautrend van 2024

Wist je dat elke maand zijn eigen geboortebloem heeft? Uniek net als jij. Elke bloem vertelt een persoonlijk verhaal en staat symbool voor jouw geboortemaand. Of geeft jou een herinnering aan een bepaalde gebeurtenis. Iedere geboortebloem ketting is speciaal en heeft voor iedereen een andere betekenis.

Welke geboortebloem ketting past bij jou?

De geboortebloem van je loved one

Een speciaal plekje in je hart. Draag de bloem van je geliefde dichtbij.

De birth flower van je kindje

Een mooi moment. Je bent moeder voor de rest van je leven. Deze maand is voor jou belangrijk en met de brith flower ketting een herinnering die je elke dag bij je draagt.

Een emotioneel moment om te herinneren

Er zijn bepaalde momenten die je voor altijd bij je draagt. Een tragische gebeurtenis die je wilt blijven herinneren. Het geeft je kracht, maakt je sterk en geeft een bepaalde emotie. Ook hier is een birth flower ketting voor gemaakt.

Welke bloem kies jij?

Bij iedere maand hoort een geboortebloem ketting die je altijd kunt dragen. Wellicht kies jij voor de geboortemaand van jezelf, partner of kindje. Misschien wil jij een bepaalde gebeurtenis herinneren waar een bloem bij past? Stay connected en kies de juist bloem voor jou.

Januari – Anjer

Eigenlijk heeft Januari twee geboortebloemen namelijk een sneeuwklokje en de anjer. Anjers bestaan in verschillende kleuren. De roze Anjer staat voor trots en moedig en genegenheid. De rode Anjer staat centraal voor de liefde en wit voor geluk. Over het algemeen staat de Anjer centraal voor charmant, vriendelijkheid en dankbaarheid.

Februari – Iris

De iris is een opvallende felgekleurde bloem en staat voor geloof (Faith) moed (Courage) en wijsheid (spiritual wisdom). Ook vertegenwoordigt deze bloem de vriendschap.

Maart – Narcis

Een prachtige lentebloem. Als je deze bloem ziet dan weet je dat de lente in aantocht is. De narcis staat voor een nieuw begin, zelfvertrouwen en ijdelheid. Veelal vrijgevige en liefdevolle mensen.

April – Madelief

Loyaal in de liefde, puur en onschuldig. De pijlers van de madelief. Daarnaast staat de madelief voor vruchtbaarheid en moederschap.

Mei – Lelietje-van-dalen

De lelietjes-van-dalen geuren erg lekker, fleurig en zoet. Het is een delicate bloem die staat voor puurheid, zoetheid, bescheidenheid, oprechtheid en geluk.

Juni – Roos

De bloem der bloemen. Een elegante bloem met heerlijke geur. Ben jij in Juni geboren? Dan ben je een gelukkig type. De roos symboliseert oprechtheid, dankbaarheid en gepassioneerde liefde.

Juli – Delphinium (Ridderspoor)

Positiviteit staat centraal bij deze prachtige paarse bloem. Deze zie je niet snel over het hoofd. Elegante en stijlvolle mensen met een groot hart.

Augustus – Gladiool

De gladiool is een bloem met lange en sterke steel. Mensen die in augustus zijn geboren hebben een krachtige persoonlijkheid, zijn sterk en onafhankelijk. Ook symboliseert de gladiool eerlijkheid, vrijgevigheid en eeuwige slaap.

September – Aster

Sierlijke bloemen in verschillende kleuren. De aster symboliseert genegenheid, geduld, sterke liefde en dapperheid

Oktober – Goudsbloem

De goudgele bloem, ook wel calendula genoemd, hoort bij jou als je geboren bent in oktober. Het is een sterke bloem met krachtige kleur en staat voor koppigheid, standvastigheid, creativiteit en warmte.

November – Chrysant

De chrysant symboliseert eeuwige jeugd. In Japan en China doen ze de blaadjes van de chrysant in hun wijnglas voor een lang leven. Vaak zijn “november mensen” energieke mensen die genieten van het leven.

December – Kerstster

Hoe kan het anders dan de kerstster. De kerstster staat symbool voor hoop en geluk en daarom wordt deze vaak cadeau gedaan tijdens de feestdagen. Familie is belangrijk voor deze mensen.