Moederdag 12 mei 2024

Cadeaus voor haar

Een cadeau met betekenis

Luna Ketting | Maan Ster Ketting | Frances Falicia | Stainless steel sieraden
Bestel uiterlijk 30 april

Gepersonaliseerde ketting

Geef haar een gegraveerde Luna ketting cadeau. Kies maximaal 4 letters en laat de achterkant van de Luna ketting graveren. Een gepersonaliseerd cadeau met mooie herinnering.

Sieraden om te delen

Moeder & Dochter

Het is weer voorjaar: de lammetjes staan in de wei, de kuikentjes piepen in het nest en overal bloeit de natuur weer op. Met zoveel nieuw leven in de wereld, is dit natuurlijk de perfecte tijd om ook onze moeders eens in het zonnetje te zetten. Op 12 mei is het dan ook  alweer zover: moederdag 2024! Maar wat is nou het perfecte moederdag cadeau voor jouw oma, moeder, schoonmoeder en/of vrouw? By Frances Falicia weten we het wel!

Onze tip: moederdag sieraden

Wat ons betreft zijn moederdag sieraden de beste keuze als moederdag cadeau in 2024. Uit ervaring weet Frances dat een moederdag ketting of armband altijd goed ontvangen wordt. Wie wordt er immers niet blij van een prachtig sieraad op moederdag? Zoek dus niet langer naar het perfecte moederdag cadeau, sieraden zijn the way to go. Of je nou een ketting op moederdag geeft of een ander soort sieraad, we weten zeker dat jouw moeder er blij mee zal zijn.

Vergeet ook oma niet!

Natuurlijk hebben onze moeders (en vaders) ook een moeder, die niet vergeten moet worden tijdens moederdag. Het is dus belangrijk om ook een leuk moederdag cadeau voor oma te regelen. En je kunt vast wel raden wat voor cadeau wij aanraden.. Sieraden! Ook je oma zal ontzettend blij worden van een paar sieraden op moederdag. Koop bijvoorbeeld een chique paar minimalistische oorbellen, een mooie ketting of een prachtige armband voor je oma. Elke oma verdient immers dat extra beetje liefde!

Eerste moederdag

De 1e moederdag is extra speciaal voor elke vrouw. Het is een bijzonder moment om stil te staan bij het feit dat je echt moeder bent geworden en nu zorg draagt voor een prachtige baby! Zo’n eerste jaar met een kindje is natuurlijk niet altijd makkelijk, met ten eerste een bevalling en daarna al die slapeloze nachten. Daarom verdient elke vrouw wat extra aandacht op hun eerste moederdag. Moederdag sieraden zijn de perfecte manier om deze prachtige dag te herinneren. Een moederdag armband of ketting kan de kersverse moeder altijd bij zich dragen en gaat jaren mee. Bijvoorbeeld de Luna ketting met gravering of een geboortebloem ketting.

Moederdag cadeau met betekenis

Wil je het moederdag cadeau extra bijzonder maken? Ga dan voor een prachtig sieraad met betekenis. Een persoonlijke moederdag cadeau is immers altijd het mooiste moederdag cadeau. Een perfect moederdag cadeau met betekenis is bijvoorbeeld een mama ketting of een ketting met de geboortebloem van het kind. Maar ook een schakelarmband met persoonlijke bedeltjes is een prachtig moederdag cadeau met betekenis.  

Moederdag cadeau bestellen

Kan je helaas niet bij je moeder zijn op moederdag? Geen nood, by Frances Falicia bestel je eenvoudig de mooiste moederdag cadeaus voor 2024. En het mooiste is dat ze eenvoudig door de brievenbus passen. Met onze moederdag brievenbus cadeaus laat je jouw moeder, oma of vrouw weten dat je aan haar denkt, ook al kun je niet bij haar zijn. Bestel dus snel je moederdag cadeau sieraden by Frances Falicia, zodat elke bijzondere vrouw een bijzondere moederdag kan hebben.