Dames oorbellen

De sieraden van Frances Falicia zijn vrijwel allemaal van stainless steel materiaal, oftewel: roestvrij staal. Het allerbelangrijkste argument voor een sieraad van stainless steel is dat jij er gegarandeerd lang plezier van hebt. Okay, wat zijn dan precies de voordelen van stainless steel sieraden?

Sieraden van stainless steel zijn de beste

Want, stainless steel is:

  • Waterproof 
  • Allergeen-/nikkelvrij 
  • Makkelijk in onderhoud
  • 100% recyclebaar

Van stainless steel sieraden heb je jarenlang plezier

Waterproof

Wat vaak opvalt bij sieraden van ander materiaal is dat het verkleurt. Stainless steel verkleurt niet. Je stainless steel sieraad laat dus geen zwarte, bruine of groene vlekken achter, ook niet na het douchen of zwemmen of zweten.

Allergeenvrij

Stainless steel is allergeenvrij. Ben jij bijvoorbeeld allergisch voor nikkel of zilver? Dan kun je gerust sieraden van stainless steel dragen.

Makkelijk in onderhoud

Stainless steel is een heel hard materiaal. Zelfs met een plating eroverheen (bijvoorbeeld goldplating, zie hieronder) blijft het materiaal sterk aangehecht, met als gevolg dat er geen water tussen de plating en het stainless steel kan komen. Dit is ook één van de redenen dat stainless steel sieraden weinig verzorging nodig hebben.

100% recyclebaar

Nóg mooier!

En hoe zit het met stainless steel met gold-plating?

Stainless steel is van nature zilverkleurig. De goldplating is een scheikundig proces wat ook wel PVD-coating wordt genoemd. Ook met de gouden plating blijven stainless steel sieraden ontzettend lang mooi, met gemak een aantal jaren. De gouden tone van je sieraad kan in de loop van tijd wel iets lichter worden, maar dan heb je er al wel enkele jaren plezier van gehad.

Stainless steel Kettingen, Ringen, Oorbellen en Armbanden

De collectie van Frances Falicia bestaat uit kettingen, oorbellen, prachtige ringen en stijlvolle armbanden. Bekijk alle sieraden en doe je eerste bestelling! Niet alleen krijg je dan 10% welkomstkorting (code: WELKOM), we doneren ook 100 liter schoon water aan ontwikkelingslanden. 

Nieuwe collectie
Kettingen
Oorbellen
Ringen
Armbanden

Waterproof

Allergeenvrij

Gratis verzending (NL)