sieraden met zirkonia steentjes | oval hoops

Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?

De sieraden van Frances Falicia zijn vrijwel allemaal van stainless steel materiaal, oftewel: roestvrij staal. Het allerbelangrijkste argument voor een sieraad van stainless steel is dat jij er gegarandeerd lang plezier van hebt. Okay, wat zijn dan precies de voordelen van stainless steel sieraden?

Sieraden van stainless steel zijn de beste

Want, stainless steel is:

  • Long-lasting 
  • Hypoallergeen (Allergeenvrij)
  • Makkelijk in onderhoud
  • 100% recyclebaar

Van stainless steel sieraden heb je jarenlang plezier

Waarom heb je jarenlang plezier van stainless steel?

Waterproof en long-lasting

Wat vaak opvalt bij sieraden van ander materiaal is dat het verkleurt. Stainless steel verkleurt niet. Je stainless steel sieraad laat dus geen zwarte, bruine of groene vlekken achter, ook niet na het douchen of zwemmen of zweten.

Hypoallergeen

Stainless steel is allergeenvrij. Ben jij bijvoorbeeld allergisch voor nikkel of zilver? Dan kun je gerust sieraden van stainless steel dragen.

Makkelijk in onderhoud

Stainless steel is een heel hard materiaal. Zelfs met een plating eroverheen (bijvoorbeeld goldplating, zie hieronder) blijft het materiaal sterk aangehecht, met als gevolg dat er geen water tussen de plating en het stainless steel kan komen. Dit is ook één van de redenen dat stainless steel sieraden weinig verzorging nodig hebben.

100% recyclebaar

Nóg mooier!

En hoe zit het met stainless steel met gold-plating?

Stainless steel is van nature zilverkleurig. De gold plating wordt als het ware gecoat over het stainless steel. Hierdoor blijven de sieraden ontzettend lang mooi. De kleur blijft prachtig! Hierdoor is je sieraad long-lasting. Daarnaast is je sieraad 100% hypoallergeen. Dus een geïrriteerde huid is verleden tijd.

Stainless steel en gold plated Kettingen, Ringen, Oorbellen en Armbanden

De collectie van Frances Falicia bestaat uit kettingen, oorbellen, prachtige ringen en stijlvolle armbanden. Bekijk alle sieraden en doe je eerste bestelling! Niet alleen krijg je dan 10% welkomstkorting (code: WELKOM), we doneren ook 100 liter schoon water aan ontwikkelingslanden. 

Ontdek de collectie