Quick & Easy

Herfst, Ready, Go

Upgrade jouw herfstgarderobe

halskettingen By Frances Falicia
Miyuki kralen ketting | Oranje | Sieraden By Frances Falicia
Ontdek de herfst

3,2,1, GO!

Ben jij uitgekeken op je herfstwardrobe? Geen zorgen! Met een paar aanpassing voelt je wardrobe als nieuw.

Warme kleuren

Cozy jewelry

Het seizoen van de warme kleuren en cozy truien is aangebroken. Naast veranderingen in het weer en de kleuren van de natuur, brengt dit ook veranderingen in stijl en accessoires met zich mee. De herfst vraagt om warme stijlvolle sieraden die passen bij de gezellige sfeer van de herfst. In deze blogpost gaan we dieper in op de nieuwste trends voor het herfstseizoen. 

Warme kleuren met een vleugje vrolijkheid

Oranje en geel zijn de vrolijkste herfstkleuren uit het pallet. Energievolle kleuren die prachtig shinen in het herfstzonnetje. Gele kralen en oranje stenen stelen de show. Gecombineerd met goud en zilver maakt jouw outfit meteen herfstproof. 

Subtiele details

Zoals we net al eventjes hebben genoemd gaan we veel kralen terugzien. Voornamelijk miyukikralen. Miyukikralen zijn hoogwaardige glaskralen en staan bekend om hun perfecte vorm en prachtige kleuren. Tip: Peer oorbellen met miyuki kralen en bijpassende ketting.

Eternal Hoops voor perfectie

Hoops zijn tijdloze klassiekers die door de eeuwen heen geliefd blijven. En wat het nog beter maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor je seizoen na seizoen van de hoops kunt genieten. Meer weten over de gebruikte materialen van By Frances Falicia? We leggen je graag alles uit over onze materiaalkeuze