Sieraden By Frances Falicia
De tijdloze sieraden trends van 2024

Trendy

Geef je outfit een boost

De nieuwste "oude" trend

De comeback van de broche

Mark our words! 2024 is het jaar van de broche. Een "vergeten" sieraad waar je bijna geen moeite voor hoeft te doen. Opspelden en klaar! Dus jij weet al wat er binnenkort in de collectie gaat verschijnen....

Sieraden By Frances Falicia
Een catwalk waardige look

Asymmetrisch

Een mis matching earparty

Niets is zo wisselvallig als het weer, maar de modewereld kan er ook wat van. Trends komen en gaan als een wervelwind, maar om te voorkomen dat je de verkeerde trend-items aanschaft, delen we graag de tijdloze trends van 2024.

Dit zijn de meest tijdloze trends van 2024:

Schakels en Chunky

Chunky oorbellen en volumineuze schakels zijn favoriet om je nek en polsen. Het draait allemaal om opvallen en het maken van een statement voor je outfit. Heb je wat stijlinspiratie nodig? Kijk dan eens naar Hailey Bieber, Kim Kardashian of Rihanna.

Teardrop vorm

In 2024 zijn de teardrop vormige oorbellen niet meer weg te denken uit de modewereld. Ze hebben hun spot veroverd en zullen nog lang niet verdwijnen. Sterker nog, er komen steeds meer varianten. De teardrop oorbellen zijn een hele goede keuze om in te investeren. 

Parels

Ook de parels zijn niet meer weg te denken. Van parel kettingen en oorbellen tot broches.. Ja ook broches want die gaan ook een comeback maken. Daar vertel ik je straks meer over. 

90's stijl hoops

Hoewel ze al in 2023 verschenen, zullen de grote hoops in 2024 nog prominenter zijn. Haal je innerlijke jeugd naar boven en keer terug naar de jaren 90. Sarah Jessica Parker, bekend van "Sex and the City," was een mode-icoon en droeg in de serie vaak opvallende oorbellen.

Asymmetrische earparty

Op de catwalk zagen we ze al voorbijkomen: de asymmetrische look wordt razend populair. Hoe creëer je een asymmetrische look? Met one piece oorbellen is dit eenvoudig, of voeg een stijlvolle earcuff toe aan één oor.

Floral

Houd je van bloemen? Dan is dit helemaal jouw stijl. Grote bloemen in je oren of een subtiel bloemetje om je nek. Hoe je deze trend draagt, is volledig aan jou.

De comeback van de broche

Ja, je leest het goed. De broche maakt in 2024 haar comeback. Dit sieraad wordt op je kleding gespeld. In het verleden waren broches razend populair en in 2024 wordt de broche een trendy accessoire. Heb je een antieke broche geërfd? Speld hem maar op!

Duurzame sieraden

Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid kijken we steeds meer naar de recyclebaarheid van materialen. Goud, zilver en roestvrij staal zijn materialen die je kunt recyclen.

Heb je zin om je garderobe te upgraden en tegelijkertijd je zelfvertrouwen een boost te geven in het nieuwe jaar? Maak gebruik van een mooie set sieraden. Ze geven je outfit en dag letterlijk meer glans. Met de bovenstaande trends sla jij zeker de plank niet mis!