Valentijnsoutfit

De mooiste looks

Geef je avond glans

Frenzy | Lange oorbellen met zirkonia | Feestelijke oorbellen | Stainless steel oorbellen | By Frances Falicia
Frenzy | Lange oorbellen met zirkonia | Feestelijke oorbellen | Stainless steel oorbellen | By Frances Falicia
Een avond vol plezier

Geef je avond en look glans

Wat je ook gaat doen op 14 februari. Zorg er in ieder geval voor dat jij je dag, avond en outfit extra glans geeft.

Single? Dan vier jij:

Galentine's Day

Een onvergetelijke avond uit

Heb je date gepland of ga je op Valentijnsdag de stad onveilig maken met je vriendinnen? Wat je plannen ook zijn, zorg er altijd voor dat je outfit en sieraden er perfect uitzien.

Statement sieraden op Valentijnsdag

Kies voor één opvallend statement sieraad en laat dat het middelpunt van je outfit zijn. Combineer nooit te veel statement sieraden tegelijkertijd, want dit kan afleiden tijdens je date. Als je met vriendinnen op stap gaat, gelden natuurlijk andere regels.

Zirkonia steentjes voor extra glans aan je avond

Geef je avond en look een beetje extra glans. Zirkonia steentjes doen het altijd goed bij romantisch kaarslicht. Geef je lippen een subtiele rode gloed en je bent klaar voor een onvergetelijke avond. 

De perfecte parelketting

In 2024 gaan we heel veel parels terugzien in fashionland. Dus maak daar vooral gebruik van tijdens je date op Valentijnsdag. Een parelketting combineer je zeer goed met de meest gewilde hoops aller tijden. De Eternal Hoops.

Galentine's Day

Single? Dan vier jij waarschijnlijk Galentine's Day. En wat doen je op Galentine's Day? Je zet jezelf en je beste vriendinnen in het zonnetje. Wellicht met matching sieraden, een gepersonaliseerde ketting of geef een herinnering met de birthflower ketting. 

Hoe dan ook, we hopen dat jullie een geweldige dag en avond hebben. Geniet van deze veel te commerciële dag. Maar laten we eerlijk zijn, is het niet heerlijk om dit soort avonden met je geliefde of vriendinnen te organiseren?

Wat ga jij doen op 14 februari?